Vocal Coaching

Bij Vocal Coaching krijg je individueel les. Je kunt er ook voor kiezen om in een duo te komen. Financieel komt dit voordeliger uit.

Werkwijze:

Bij de individuele coaching krijg je een op een les. Tijdens deze les sta jij als individu centraal. De eerste les bestaat uit een 0-meting waarin jouw kwaliteit, behoefte en doelen in kaart worden gebracht. Op basis hiervan wordt er een plan van aanpak gemaakt, die waar nodig tussentijds bijgesteld kan worden. Zo wordt er op een methodische wijze aan jouw ontwikkeling gewerkt, waarbij je inzichtelijk krijgt wat jouw eigen voortgang is.

De coachingsonderdelen bestaan uit zowel theorie als praktische oefeningen met huiswerk. Tevens gebruiken wij professionele opname-apparatuur om jouw voortgang te monitoren.

Tijd per les: 60 minuten

In de lessen van Singphony heb ik enorm veel geleerd, niet alleen over het gebruik van mijn stem, maar ook over mijzelf als persoon. Het heeft mij een andere kijk gegeven op muziekstromingen, zangstemmen en artiesten. De Vocal Coaching van Singphony heeft mij vooral geleerd dat het niet alleen gaat om het ontwikkelen van een mooie stem, maar ook het ontwikkelen van een mooie persoonlijkheid. Dat is waar de Vocal Coaching bij Singphony zich echt in onderscheid.

~Jimaidis~
Advertisement