History repeats itself

History repeats itself is een project waarin muzikale verbinding tussen jongeren en senioren uit het Oude Westen plaatsvind. Zij ontmoeten elkaar in een ontdekkingsreis van liedjes van vroeger en het heden. Was het vroeger allemaal echt beter? Komt boodschap van toen overeen met de boodschap van nu? Was het slechts vermaak of inspiratie die aanzet tot denken in die tijd? Onderwerpen die aan de orde komen in het gesprek tussen de jongeren en senioren. Samen maken zijn een ontdekkingstocht naar elkaars verhalen, waaruit de jongeren van Singphony een muzikale vertaling maken, die de tand des tijd zullen doorstaan. In maart en april volgen de jongeren verschillende workshops en duiken in mei de studio in om de vertaalslag te maken. Een project vol inspiratie, passie en levenslessen met een eindpresentatie die op zondag 12 juni plaatsvind in New Grounds aan de s’Gravendijkwal. Hou onze website en social media in de gaten.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet & (voormalig) gebiedscommissie Rotterdam.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s